Schoenpoets

Toont alle 19 resultaten

Het leer van je schoenen is een natuurproduct. Daarom is het belangrijk om het te behandelen met de juiste producten. Spose verkoopt schoenpoets van hoge kwaliteit voor alle soorten leer. Daarbij maken we onderscheid tussen olie, crème, was en spray. Wanneer kies je welke soort schoenpoets?

Olie. Diverse soorten olie, met name nertsolie en klauwolie, reinigen en voeden het leer en geven het zijn natuurlijke soepelheid terug. Bovendien helpen ze de schoenen vuilafstotend en waterdicht te maken. In ons assortiment vind je schoenpoets crèmes op basis van nertsolie en klauwolie, ieder met hun eigen kwaliteit en toepassing.

Crème. Crème zorgt voor een beschermende laag aan de buitenkant van je schoenen, maar trekt ook gedeeltelijk in het leer. De schoenencrème van Saphir wordt gemaakt met verschillende soorten was, zoals bijenwas en carnaubawas, die vermengd met olie en shea boter een perfect smeerbare substantie vormen. Natuurlijke pigmenten worden toegevoegd om de juiste kleur te creëren.

Spray. Spray gebruik je om nieuwe schoenen voor het eerste gebruik water- en vuilafstotend te maken of om oude schoenen te revitaliseren.

Was. Nadat je je schoenen  gepoetst hebt met crème kun je ze nog behandelen met was om ze extra te beschermen en te verzorgen en om ze mooi te laten glanzen. De was wordt op kleur gebracht met natuurlijke pigmenten.

+
Uitverkocht

Schoenpoetskisten

Saphir Medaille d’Or Box

 10,15
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht

Bekijk hier de producten die we op dit gebied aanbieden. En bekijk dan meteen de schoenpoetssets uit ons assortiment en de schoenpoetskisten die we verkopen. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Er is altijd wel iemand aanwezig die je vragen kan beantwoorden en je kan adviseren bij je schoenpoets aankoop.