Schoenspanners

Toont alle 5 resultaten

Ga je je schoenen opbergen, dan wil je natuurlijk dat ze hun originele vorm behouden dan wel terugkrijgen. Met name in de voorvoet ontstaan bij het lopen rimpeltjes in je schoenen. Je moet ervoor zorgen dat die verdwijnen als je schoenen in de kast staan. Daar zijn schoenspanners voor. Spose verkoopt ze van gerenommeerde merken als Dasco en Saphir.

Diverse soorten schoenspanners

Schoenspanners zijn er in diverse uitvoeringen. De simpelste uitvoering is die met een ongedeelde voorvoet, waarbij een veer met een knop erop ervoor zorgt dat het leer gespannen wordt. Een beter resultaat kun je verwachten van schoenspanners met een gedeelde voorvoet, die niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte spanning kunnen zetten op het leer.

De meest luxe schoenspanners zijn de zogeheten side-split schoenspanners. Die zijn nog beter af te stellen op de vorm van je schoen. Deze schoenspanners hebben ook gaatjes voor dopjes, waarmee je het leer ook nog plaatselijk kunt uitrekken.

+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
 37,50
+
Uitverkocht
 49,50
+
Uitverkocht

Schoenspanners

Schoenspanners Cederhout

 29,95
+
Uitverkocht

Schoenspanners

Schoenspanners Enkelveer

 12,50

Cederhout

De meeste goede schoenspanners zijn gemaakt van cederhout. Dat heeft namelijk de eigenschap dat het vocht opneemt en nare geurtjes verdrijft. Na verloop van tijd wordt die werking wel wat minder. Dan moet je ze heel licht opschuren met fijn schuurpapier om de werking weer een boost te geven.

Bekijk hier ons assortiment en bestel de schoenspanners die het beste aan je behoefte voldoen. Heb je vragen over onze schoenspanners of wil je geholpen worden bij het kiezen? Neem dan gerust contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zij helpen je graag.