Toont alle 5 resultaten

De klasse die uitstraalt van goed gepoetste, glanzende schoenen is alom bekend. Wil jij ook dat je schoenen er pico bello uitzien? Dan is was het aangewezen middel om je schoenen de gewenste finishing touch te geven.

Bij Spose verkopen we diverse producten uit de Medaille d’Or serie van topmerk Saphir, die jouw schoenen weer laten glimmen als nieuw. Alle producten zijn in meerdere kleuren en in een kleurloze versie te verkrijgen.

Saphir Medaille d’Or Pate de Luxe

Pate de Luxe zorgt behalve voor glans ook voor bescherming en voeding van het leer, terwijl het ook bijdraagt aan de waterdichtheid van je schoenen. Het is geschikt voor de meeste soorten gladleer. Pate de Luxe is te koop in twee inhoudsformaten en als Traveler’s uitvoering.

Deze laatste heeft als voordeel dat er minder oplosmiddelen in zitten, zodat je hem als handbagage in het vliegtuig mee mag nemen. De glans die je verkrijgt is daardoor ook wat intenser, tussen die van de reguliere Pate de Luxe en die van Mirror Gloss in.

Saphir Medaille d’Or Mirror Gloss

Mirror Gloss is puur bedoeld om je schoenen te laten glanzen. In tegenstelling tot Pate de Luxe bevat het geen verzorgende bestanddelen. Wel is het samengesteld uit hardere wassoorten, die na het uitpoetsen een zeer intense glans opleveren.

Saphir Medaille d’Or Pommadier Crème

Een wat mattere glans verkrijg je met de Pommadier Crème van Saphir, zeg maar de ‘gewone’ schoenpoets. Ook die wat mattere glans kan natuurlijk heel stijlvol zijn. Het voordeel is, dat je door te poetsen met Pommadier Crème je schoenen ook meteen verzorgt.


Bekijk hier het assortiment en de beschikbare kleuren. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste product en bij vragen over het gebruik ervan. Neem dus gerust contact met ons op.