Uitpoetsborstels

Toont alle 8 resultaten

Uitpoetsborstels zijn bedoeld voor het uitpoetsen van schoencrème nadat deze is aangebracht op je schoenen en eventueel een tijdje heeft ingetrokken. Met het uitpoetsen haal je eventueel overtollige crème weg en geef je weer glans aan je schoenen, die van een behandeling met crème altijd wat dof worden.

Paardenhaar of varkenshaar

De meeste goede uitpoetsborstels zijn gemaakt van paardenhaar of varkenshaar, meestal gevat in een beuken handvat. Het zachte paardenhaar is ideaal voor kwetsbare leersoorten.

Uitpoetsborstels van varkenshaar hebben het voordeel dat je er beter vuil mee kunt wegpoetsen, ook bij suède of nubuck schoenen. Uitpoetsborstels zijn in de meeste gevallen verkrijgbaar met zwarte haren of met naturel haren.

+
Uitverkocht
 26,90
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
 13,95
+
Uitverkocht
 19,95
+
Uitverkocht
 11,50
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht

Uitpoetsborstels

Uitpoetsborstel Lang

 4,50
+
Uitverkocht

Uitpoetsborstels

Uitpoetsborstel Paardenhaar

 9,95

Saphir

In de webshop van Spose vind je onder andere uitpoetsborstels van het topmerk Saphir, ook die uit de Medaille d’Or lijn van deze Franse fabrikant, die al meer dan een eeuw actief is. Je zult merken dat deze borstels waar geven voor hun geld. Ze gaan lang mee, omdat de haren niet uitvallen. Saphir en Saphir Medaille d’Or borstels zijn net als alle andere Saphir producten voor schoenonderhoud altijd een goede keuze.

Heb je vragen over uitpoetsborstels, of wil je hulp bij het kiezen van de juiste borstel voor jouw schoenen of laarzen? Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen. Neem dus gerust contact met ons op.