Reptiel

Enig resultaat

Reptielenleer – bij schoenen gaat het voornamelijk om krokodillenleer en in mindere mate om slangenleer – is zeer exclusief en daardoor ook zeer kostbaar. Logisch dat je het goed wilt onderhouden.

Omdat het leer te kwetsbaar is voor de standaard schoenpoetscrèmes en -lotions is er een speciaal product ontwikkeld voor het verzorgen van je krokodillen- of slangenleren schoenen: Saphir Reptan Crème. Dat is een harde minerale was. Het bevat wolvet, dat ervoor zorgt dat het leer soepel blijft en de schubben niet loslaten.

Saphir Reptan Crème gebruiken

Het beste kun je Saphir Reptan Crème aanbrengen met het meegeleverde katoenen doekje. Breng kleine hoeveelheden tegelijk aan, in ronddraaiende bewegingen. Voor moeilijk bereikbare plekken kun je eventueel een zachte insmeerborstel van paardenhaar gebruiken.

Laat de crème een kwartier inwerken. Voor extra glans kun je daarna je schoenen licht naborstelen met een uitpoetsborstel, eveneens van het zachte paardenhaar.

+
Uitverkocht

Iedere leersoort moet je behandelen op de manier en met het middel dat daarbij past. Onze medewerkers weten wat de beste methode voor het verzorgen van reptielleer is, maar kennen ook de ins en outs van alle andere leersoorten en poetsmiddelen. Neem daarom gerust contact met ons op als je vragen hebt over het onderhoud van je schoenen, of als je er meer over wil weten. Wij staan voor je klaar.