Schoenoprekkers

Enig resultaat

Waarom het handig is om een paar schoenoprekkers in huis te hebben? Het komt weleens voor, dat je schoenen niet lekker meer zitten nadat je ze een tijdje gedragen hebt. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Misschien stond er veel spanning op het leer bij het vervaardigen van de schoen, waardoor de schoen de neiging heeft wat te gaan krimpen zodra hij van de leest komt.

Het kan ook aan je lichaam liggen. Naarmate we ouder worden zakken we een beetje in elkaar, waardoor je wreef wat breder kan worden. Ook kun je likdoorns of eksterogen ontwikkelen, die van binnenuit tegen het leer gaan drukken en zo pijnlijke plekken veroorzaken. Schoenoprekkers bieden dan uitkomst.

Het werkt heel simpel: je plaatst de schoenoprekker in je schoen en draait hem aan met het draaimechanisme, waardoor de houten delen naar buiten drukken. Wil je het leer alleen plaatselijk oprekken, bijvoorbeeld als je last hebt van een likdoorn, dan kun je een van de meegeleverde kunststof knopjes in het gaatje in de schoenoprekkers stoppen, dat het meest overeenkomt met de plek die je op wilt rekken.

+
Uitverkocht
 39,50

Bekijk hier ons assortiment schoenoprekkers in diverse maten. Heb je vragen, stel ze dan gerust. Wij helpen je graag op weg naar comfortabel schoeisel.

Een tip: als je schoenen gaat kopen, doe dat dan aan het einde van de dag. Gedurende de dag zak je namelijk een heel klein beetje door je voeten, waardoor die net wat breder worden. Koop je ’s morgens schoenen die perfect passen in de winkel, dan kan het goed zijn dat ze ’s avonds knellen als je ze aantrekt.