Schoenpoetskisten

Enig resultaat

Als je eenmaal overtuigd bent van het belang van goed onderhoud van je schoenen en laarzen, dan wil de schoenpoetsmiddelen en bijbehorende tools ook regelmatig gebruiken. Hoe slim is het dan om ze allemaal bij elkaar te bewaren in een schoenpoetskist. Natuurlijk kun je daar een oude schoenendoos voor gebruiken, of zo’n plastic gereedschapsbakje uit een goedkope winkel.

Maar als je kwaliteitsproducten als die van Saphir hebt aangeschaft, dan verdienen die natuurlijk ook een schoenpoetskist in een kwaliteit die daarbij past. Nu hoef je niet direct naar een antiquair te gaan om zo’n mooie ouderwetse schoenpoetskist te gaan scoren. Ook het woonwarenhuis kun je met een gerust hart links laten liggen.

Het toeval wil namelijk, dat er ook schoenpoetskisten van Saphir zijn. Sterker nog, die zijn hier bij Spose te koop. Dus zoek je naar een fraai kistje voor het opbergen van je schoenpoetsmiddelen, dat je zelfs als cadeauverpakking zou kunnen gebruiken, kijk dan snel verder.

 

+
Uitverkocht

Schoenpoetskisten

Saphir Medaille d’Or Box

 10,15

Bij Spose staan we altijd klaar om je te helpen. Ook als je vragen hebt over schoenpoetskisten, het gebruik als cadeauverpakking of de mogelijke inhoud daarvan. Of als je extra informatie wil. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen als dat het geval is.