Toont alle 6 resultaten

Schoenpoetscrème heeft een dubbele werking. Als je de crème aanbrengt, bijvoorbeeld met een insmeerborstel, zal een gedeelte worden opgenomen door het leer. Zo wordt het leer van binnenuit beschermd en gevoed. De crème blijft daarnaast ook gedeeltelijk aan het oppervlak. Daar zorgt hij voor bescherming tegen vuil en vocht en herstelt hij de kleur van je schoenen.

Saphir Medaille d’Or

Het topmerk Saphir Medaille d’Or heeft Pommadier Crème in het assortiment. Deze crème is gemaakt met zeven soorten was, die ieder hun eigen functie hebben. Zo zorgt bijenwas voor de bescherming van het leer en verzorgt carnaubawas de glans. Vermengd met onder meer terpentine olie en shea boter vormen deze wassoorten voor een perfect smeerbare schoenpoetscrème, die de basis vormt voor het onderhoud van de meeste schoenen. De pommadier crème is verkrijgbaar in veel kleuren en in een kleurloze uitvoering.

Behalve deze basiscrème heeft Saphir ook speciale crèmes in het assortiment voor kwetsbare leersoorten als nappa en reptielenleer en voor gecoate leersoorten en gladleer. Een universele renovateur crème zorgt voor het herstel van het leer en een betere hechting van de schoencrème.

+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht

Bekijk en bestel hier de artikelen die Spose verkoopt op het gebied van schoencrème. Heb je een vraag over een van onze producten, stel hem dan gerust. Deskundige medewerkers staan klaar om hem te beantwoorden.