Poetsdoeken

Toont alle 4 resultaten

Het klinkt misschien wat overdreven om een aparte categorie te wijden aan poetsdoeken. Een oud katoenen T-shirt voldoet toch prima? Nou, ja en nee. Meestal werkt het perfect om je schoenen na te poetsen met een oud T-shirt. Tot er een gaatje in blijkt te zitten en je per ongeluk met je nagels een lelijke kras maakt op je pas gepoetste schoen. Dat kun je weer van voor af aan beginnen.

Saphir poetsdoeken

Daarom adviseren wij toch om een kleine investering te doen in een paar Saphir poetsdoeken. Ook die zijn van katoen en ze gaan jaren mee, omdat ze een stuk dikker en degelijker zijn dan dat oude T-shirt dat je eerst gebruikte.

Saphir poetsdoeken zijn bij Spose te kopen in een vierkante en een rechthoekige uitvoering. Bovendien hebben ze ieder hun eigen kleur, zodat je ze niet snel door elkaar haalt. Dat zou vervelend zijn, als je de ene doek gebruikt voor het aanbrengen en uitwrijven van was en de andere bijvoorbeeld voor het uitwrijven van zwarte schoencrème.

+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht

Sneakers

Saphir ontwikkelde ook speciale poetsdoekjes die hun dienst bewijzen bij het onderhoud van je sneakers. Het zijn microvezel doekjes, waarmee je de Medaille d’Or Sneaker Care producten van Saphir kunt aanbrengen. Ze zijn per drie stuks verpakt en kunnen keer op keer uitgewassen worden. Een verpakking gaat daarom jaren mee.

Bekijk hier ons assortiment poetsdoeken. Schroom ook niet om contact met ons op te nemen als je er vragen over hebt. Wij helpen je graag.