Schoenpoetssets

Toont alle 2 resultaten

Gebruik je kwaliteitsproducten om je schoenen te onderhouden, dan wil je natuurlijk het gereedschap dat daarbij hoort. Bij Spose kun je terecht voor schoenpoetssets met insmeerborstels, reinigingsborstels, uitpoetsborstels en doeken. Borstels zijn over het algemeen gemaakt met paardenhaar of met varkenshaar. Paardenhaar is wat zachter en daarom meer geschikt om kwetsbare leersoorten te behandelen. Het stuggere varkenshaar bewijst zijn nut met name bij reinigingsborstels.

Brush Your Shoes

In onze webshop vind je de Brush Your Shoes schoenpoetsset. Deze set bestaat uit een insmeerborstel, een uitpoetsborstel en een poetsdoekje.

  • De insmeerborstel is van paardenhaar. Dat is zacht genoeg om het kostbare leer van je schoenen niet te beschadigen, maar toch ook stevig genoeg om vuil te verwijderen. De borstel is van een klein formaat, zodat je er makkelijk mee in de potjes of blikjes schoenpoets komt, ook als die bijna leeg zijn.
  • De uitpoetsborstel van de Brush Your Shoes schoenpoetsset is eveneens van paarden haar, maar dan van een groter formaat. Ideaal om de schoenpoets na het aanbrengen uit te poetsen.
  • Het poetsdoekje bewijst zijn dienst als je producten gebruikt die niet met een borstel aangebracht kunnen worden, zoals was. Ook kun je er overtollige poetsmiddelen mee verwijderen.

 

+
Uitverkocht

Schoenpoetskisten

Saphir Medaille d’Or Box

 10,15
+
Uitverkocht

Bestel hier je nieuwe schoenpoetsset als je je schoenen op de besate manier wilt onderhouden. Wil je weten wat voor jou de beste schoenpoetsset is, of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen en om al je vragen te beantwoorden.