Reinigen

Toont alle 5 resultaten

Voordat je schoenen gaat behandelen met een crème of was moeten zo goed schoon zijn. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je schoenen droog zijn. Zet ze in een verwarmde ruimte, maar niet in de buurt van een warmtebron, zeker niet erop of er tegenaan. Doorweekte schoenen vul je eerst met kranten. Zijn je schoenen eenmaal droog, dan kun je het opgedroogde vuil weg borstelen met een (oude) uitpoetsborstel of (in het geval van suède of nubuck) met een crêpe borstel.

Reinigingsmiddelen

Zijn je schoenen droog en ontdaan van het oppervlakkige vuil, dan kun je diverse reinigingsmiddelen toepassen. Bij Spose hebben we voor iedere schoen het ideale middel in huis.

  • Saphir Medaille d’Or Renovateur. Geschikt voor de meeste gladleren schoenen. Deze Renovateur verzorgt je schoenen van binnenuit. Het leer wordt er weer soepel en zacht van. Na een behandeling met Saphir Medaille d’Or Renovateur zijn je schoenen klaar om verder gepoetst te worden met een schoencrème of was. Er is ook een renovateur op plantaardige basis, met macadamia olie.
  • Saphir Medaille d’Or Nappa Creme. Dit reinigingsmiddel is speciaal ontwikkeld voor het gevoelige nappaleer.
  • Saphir Medaille d’Or Coated Fabric Lotion. Speciaal ontwikkeld voor gecoat textiel. Deze lotion reinigt niet alleen, maar laat ook een beschermend waslaagje achter. Ideaal voor bijvoorbeeld canvas schoenen.

Saphir Medaille d’Or Deep Cleaneren Foam Cleaner. Deze reinigingsmiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor sneakers, maar kunnen ook voor veel andere schoenen gebruikt worden. Zo werkt de Foam Cleaner op gladleer, suède, nubuck, nappa, textiel, mesh, stretch en crêpe.

+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht

Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste reinigingsmiddelen voor jouw schoenen. Neem dus gerust contact met ons op als je vragen hebt.