Sneakers

Toont alle 5 resultaten

In tegenstelling tot de meeste andere schoenen bestaat het bovenwerk van sneakers vaak uit meerdere materialen. Daarom ontwikkelde fabrikant Saphir een aparte lijn met reinigings- en onderhoudsmiddelen voor deze populaire schoenen, de Saphir Medaille d’Or Sneaker Care lijn:

  • Saphir Medaille d’Or Deep Cleaner. Deze lotion reinigt gladleer en synthetisch leer. Hij is samengesteld uit 100% plantaardige ingrediënten en daarom volkomen veilig voor je schoenen. Deze lotion verwijdert hardnekkige vlekken, zoals teer, en herstelt zelfs de originele kleur van de zolen.
  • Saphir Medaille d’Or Foam Cleaner. Het schuim uit deze spuitbuis neemt het vuil van je sneakers op. Het werkt heel simpel: je spuit het schuim op je schoenen en laat het indrogen. Daarna poets je het uit met een borstel. Het ingedroogde schuim neemt dan het vuil van je sneakers met zich mee.
  • Saphir Medaille d’Or Protector. Je nieuwe sneakers spuit je voor het dragen in met deze beschermende spray. Die maakt je schoenen vuilafstotend en waterdicht.
  • Saphir Medaille d’Or Technical Cleaning Cloths. Deze poetsdoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor bovenstaande producten. Er zitten er drie in een verpakking en je kunt ze ook nog eens keer op keer uitwassen. Een pakje Saphir Medaille d’Or Technical Cleaning Cloths gaat dan ook jaren mee.
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht

Je kunt deze middelen overigens ook voor andere schoenen gebruiken. In de omschrijvingen van de producten staat waarvoor ze geschikt zijn. Heb je toch nog vragen? Stel ze dan gerust aan een van onze medewerkers. Zij helpen je graag.